sábado, 9 de febrero de 2013

Esmorzar a la Ribera

Ruta programada des del Voramar que alguns decidim fer-la des de Castelló.

En principi hi ha alguns “homenets” que no hi ha manera humana de convéncer-los per a que facen la pujada del Juvellús i decidixen pegar-se un "passeget" per la platja fins a la Ribera. La resta, inclosa Maya, que també fa temps que no ix en bici, iniciem la pujada cap a l’antena. Foto de rigor, tirant a faltar els “espectres” dels que no han volgut fer la pujada, i comencem a baixar.

La trialera, excepte tres trams un poc complicats, es va deixant fer. A mi en particular, se’m fa llarga i arribe al final amb els braços prou cansats.

Maya esta tardant en arribar. Al final apareix arrebossada en terra. Pareix que, en el tram final, ha eixit volant. Està bé, un poc tensa per l’esglai, però bé.

Continuem cap a la Ribera, on impacients ens esperen Josemi i David M. Bon esmorzar en el rostidor La Tasca.

Invitació de "chupitos" a càrrec de la casa i comencem la tornada, primer pel Prat i a continuació per la passarel·la de fusta, Marina d’Or i Platja d’Orpesa. Prenem la Via Verda. Abans del túnel alguns pretenen fer un off-road però es penedixen i tornen al grup. Després del túnel si que ens marquem el passeig per la Renegà. Amb sol és una delícia passejar per esta zona.

Prompte arribem al Voramar. Fi de ruta per a la majoria. Julián, José Luis i jo seguim per carril bici fins a Castelló. Al final arribem sobre les dues.

Res més. Salut, pedal i carajillos per a tots!

La ruta:

Track

Avui hem rodat:  Antonio, Julián, José Luis, David Sanchís, Miguel, Josemi, Maya, David M. i jo.

Galeria de fotos:

No hay comentarios: