viernes, 14 de septiembre de 2012

Sense "procrastinar"

En castellà “Procrastinar”: Diferir, ajornar.

Paraula proposada per Mario, que com veieu no guarda cap tipus de relació amb la pròstata, com diria Rodrigo. És un verb que no té forma substantiva. Així que, en castellà, podem dir que una persona ha “procrastinado” les seues tasques, però és incorrecte dir que és “procrastinadora”. Ojito amb el que diem!

I sense “procrastinar”, durant l’esmorzar en el Navarrete hem confeccionat un xicotet esbós de calendari que a no tardar molt, espere que en esta mateixa setmana, prenga cos i ens conduïsca durant este quadrimestre per les sendes de Castelló i província.

La ruta de hui, programada el mateix divendres, a través del Gmail, ens ha eixit molt bonica. Partint de que volíem esmorzar en el Navarrete, hem fet una bona quantitat de les sendes de l’Eixida de Borriol d’enguany i alguna més que ens hem trobat pel camí.

Per a finalitzar alguns, només tres, ja que la majoria de carajilleros han sucumbit a les propostes instigadores, hem conclòs amb Leprosos, que és la guinda perfecta per a tan bonica ruta.

Comentar el bon comportament de tots els carajilleros en les dos dures pujades de la ruta, Mobles Pitarch i Les Mallaes. La gent està en forma.

Fins a la pròxima.

La ruta:

Track

Avui hem rodat: Josemi, Maya, Mario, Salva, Quique, Miguel Sales, Juan Almela, Antonio, Pepe, Miguel Fanfa, Dani, David Sanchis i jo.

No hay comentarios: