sábado, 22 de septiembre de 2012

Una "non stop" amb esmorzar

Inicialment estava programada la primera de les rutes “non stop”, amb el conegut esmorzar de pa-i-porta. Així que a l'hora concertada estem tots preparats en la rotonda del Sanatori, amb el bocata en la motxilla i no molt convençuts del que estem fent.

 Després de Codina, Pepe i Toni ens abandonen, ja que tenen pressa (...y preferixen esmorzar) .

 En principi decidim obviar la pujada a La Peña i prendre el camí recte cap a Vilafamés, però al trobar-nos amb el camí que conduïx a la nova pedrera, organitzem un xicotet referèndum, per a sentir la veu del poble, i esta, per aclaparadora majoria, ens conduïx a Sant Miquel, a l'Hostal Sant Miquel, clar està. Baixem per la pedrera i la senda empedrada i continuem fins al poble.

 La majoria prenen els entrepans “personalizats”, però alguns sucumbim a la coneguda carta de la casa. Després carajillo i a continuar la marxa. Per cert, Julián, decideix consumar el ritu carajillero, i es pren un carajillo descafeïnat. Després en el GR, notem l'efecte. Ell diu que va com una moto, però per a la resta... és que sempre va com una moto! Parlem de diferents models de motos...

 En la tornada no ens entretenim molt, ja que el temps se'ns tira damunt. excepte l'incident que protagonitze a l'inici de Caçadors, al ficar el peu, apunt de caure, en una mata de coscoll que em fa un bon tall en la “espinilla”. Bona cura per part de Rodrigo i Julián i de presseta per a casa que és tard. Jo, dutxa ràpida i a Urgències, a que em feren un “pespunt”. Ja veieu que tot un èxit, sobretot l'esmorzar de pa-i-porta. No ens ho podem remeiar... ¡¡¡som carajilleros!!!

 A la nit, a casa de Paco, i amb l'excusa de passar-se les fotos d'Ainsa, sopar carajillero amb elevada participació, crec que érem 23. Molt bon ambient i un excel·lent “arrosejat” preparat per l'amfitrió i del que sense molt esforç donem bon compte.

Salut i pedal! Fins la pròxima.

La ruta:

Track

Avui hem rodat:  Antonio, Pepe, Rodrigo, Toni, Julián, Mario, Miguel Sales, Josemi, Maya i jo.

Galeria de fotos:

No hay comentarios: