sábado, 13 de octubre de 2012

Per sendes de Moró

L’objectiu de l’eixida és realitzar les noves sendes de l’última eixida de Moró.

Encara que en principi teníem previst pujar pel Barranc de Les Ermites hem canviat la pujada per la, més que coneguda, Font de Codina i així poder fer totes les sendes des del Mas de Flora. Dalt de Codina ens estaven esperant Pepe, Rodrigo i Miguel que s’havien avançat a l’eixida per anar fent camí.

Després d’un breu passeig per la zona del Pou de Sant Martí, iniciem les sendes de baixada cap a Moró. El terreny està molt humit per les pluges d’ahir, i les zones pedregoses estan un poc més “delicades” que de costum. Roberto i Julián, se les han baixat totes d’una tirada. La resta hem anat fent el que podíem: anar posant peus i patejar més d’un tram, però és el que hi ha. De totes maneres tornarem un altre dia que el terreny no estiga tan perillós, encara que patejar també patejarem.

Roberto volia que esmorzarem al Bar Maestrat de Moró, i la veritat és que ens han atés magníficament. Ensalades, patates braves i meló de postre, per compte de la casa. L’entrepà, amb molt bon pa. El carajillo correcte. I el preu…, el preu el millor de tot.

La tornada, després del prolongat esmorzar, per carril bici. Jo, ja porte tres dies seguits eixint i després de la “picada” que vam tenir ahir pujant el Coll de La Mola, el cos demana tranquil·litat.

Salut, pedal i carajillo per a tots!


La ruta:

Track

Avui hem rodat:  Pepe, Rodrigo, Miguel Sales, Julián, Roberto, Juanjo, Josemi, Maya i jo.

No hay comentarios: