sábado, 19 de enero de 2013

La Santantonada

La ruta programada és la corresponent a l’Eixida de Borriol del passat mes de novembre. És d’imaginar que eixint des de Castelló i amb la parada de l’esmorzar, quasi segur la segona part no la realitzarem.

Baixa afluència de carajilleros per unes causes o altres, però encara així en l’esmorzar som nou.

La primera part de pujada per Codina i baixada pel Pou del Portugés la seguim estrictament. Després, acurtem la pujada a les Mallaes pel “camí empedrat” i canviem la pujada a les torres de la llum, per una senda nova, per a anar-nos-en directament a la trialera del pintor.

Baptisme de foc, en esta última trialera, per a Miguel Sales i per a mi, que la baixem per primera vegada completa. Per cert Julián també s’ha baixat els escalons de La Punxosa. Estos competixen en un altre nivell.

Només ens queda la trialera de La Cucala, però el temps se’ns tira damunt. La fam, crida a la porta dels nostres estómacs. Al final decidim completar-la però evitem part de la senda de Gaetà per a pujar directament per la Urbanització La Lloma.

Arribem a Borriol, on ens esperen Josemi, Maya, Mario i Patricia, que han fet la pujada a Sant Miquel i baixada per Codina. Els bars habituals estan de gom a gom i no ens poden donar servici. Hui se celebra Sant Antoni i a Borriol hi ha molta festa. Cal canviar el “waypoint” de l'esmorzar…  i ràpid, que passen de les onze i mitja. La Pobla, La Barona… decidim anar-nos-en a La Venta dels Àngels en la carretera L’Alcora. Esmorzem magníficament.

Després de l’esmorzar, i amb el temps damunt, comencem la tornada per la senda de Gaetà. Contratemps! Miguel Sales, que durant el matí ha estat provant les bicis de Roberto i Antonio, emocionat, en un escaló de la senda, llanta,  rebenta i es pega una “bufetada”… Els danys físics són mínims. Reparem la rebentada i el manillar que s’ha girat i seguim pel vell “carrilet” del canal fins a Castelló.

Miguel queda amenaçat perquè no torne amb la “bici assassina”. A próposito, la foto de la ferida, correspon a l’evolució dels dos “cosits” que es va fer Mario la setmana passada.

Dia excel·lent per a fer mountain, ennuvolat però sense pluja. Només unes poques gotes han caigut a última hora.

Salut, pedal i carajillos per a tots!

La ruta:

Track

Avui hem rodat:  Roberto, Miguel Sales, Antonio, Julián i jo.

Galeria de fotos:

No hay comentarios: