sábado, 12 de enero de 2013

Per terres del "miracle"

Ruta més dura del que en principi indica el desnivell. El continu puja i baixa ens ha portat al límit en l’última pujada.

El paisatge, sobretot en l’anada, prou pobre, majoritàriament matorrals, encara que des d’alguns punts disfrutem d’excel·lents vistes de la Vall d’Angel i de Les Coves de Vinromà.

Les sendes molt divertides. La primera 100% ciclable, prou llarga i amb molta pedra solta. La segona, que ens deixa en el paratge de la Cova del Miracle, té dos o tres escalons importants. La senda que hem fet en pujada, curta, però molt bonica. I, l’última de les sendes, de baixada fins el riu, amb molts tobogans i prou desnivell.

Hem esmorzat en el Bar Beltran. Per a nota.

Mario ha patit l’accident del dia clavant-se dos dents del plat en el garró. Ell mateix s’ha fet la primera cura, amb la seu famosa farmaciola de la què tan orgullós es mostra (encara que el flu-flu no funciona).

Com sempre passa, en les eixides foranees, hem arribat passats de temps, per la qual cosa la despedida ha sigut ràpida.

Hui ens ha acompanyat David Ferré, amic de Miguel i amb vincles “gaspatxers”, i que ja coneixíem de l’eixida conjunta amb El Piolet. En l’esmorzar ens ha acompanyat el seu cosí que passa els caps de setmana en Les Coves.

Com podeu comprovar, els “Reis” m’han portat una altra càmera de fotos, encara que gràcia per a fer-les tinc la mateixa. Almenys queda constància gràfica de les eixides.

Res més. Salutacions i carajillos per a tots. A próposit, el d'avui, estava molt bo.

  La ruta:

Track

Avui hem rodat:  Roberto, Mario, Miguel Sales, David Ferré, Antonio, José Luis i jo.

Galeria de fotos:

No hay comentarios: