sábado, 16 de marzo de 2013

Morella versus La Barona

Morella versus La Barona. Una part de carajilleros es troben en Morella, en el centre BTT, practicant el mountainbike i, pel que s’ha vist en el Whatsapp, els bons esmorzars, i la resta, pels nostres dominis, a complir amb la ruta sabatina programada.

Ruta, ja tradicional, a esmorzar en La Barona. A diferència d’altres vegades hui hem esmorzat a Casa Julián i la veritat és que no ha estat res mal, ni de preu ni de qualitat.

Eixim, des del lloc de costum, cap a Moró per la senda del Camí dels Perxets, que tots coneixem per Caçadors, per a arribar tan ràpid com siga possible al poble .

Ací ens abandona Carlos, que ha de tornar prompte. La resta continuem pel Pla de Lluch a agafar el camí del Mas de Polinari.

Continuem cap a l’Escola dels Caragols i aprofitem per a gravar un vídeo en el “subeybaja” pròxim a la mateixa.

La baixada als Estrets la fem per la trialera del final del camí, amb molta pedra gran solta, però bé, els menys professionals fem el que podem.

Es complixen les espectativas i arribem prou tard a esmorzar, sobre les onze i mitja. La volta serà dura…

L’esmorzar perfecte. Rodrigo s’ha quedat amb mal sabor de boca. Per a ell no han cremat molt els carajillos i només li dóna un aprovat. A la resta ens han paregut de nota. Per ací hi ha alguna foto dels famosos carajilloss “tanga”.

La tornada, a bon ritme, fins a La Pobla. En la baixada de Les Costes punxa Pepe, i ens separem, Toni i Rodrigo es queden a esperar-ho i la resta continuem cap a Castelló.

En el carril bici, Antonio, temorós de l’hora que és, imposa un fort ritme que costa seguir a més de u, bé siga per no poder ficar el plat o pel ritme en si. Ja està bé que patisquen els professionals de les trialeras, que molts també patim en les mateixes.

Salutacions i ja sabeu: Salut, pedal i carajillos per a tots!

Dels de Morella no conte res, que ho conten ells.

La ruta:

Track

Avui hem rodat:
  David Sanchís, Carlos, Miguel, Toni, Rodrigo, Pepe, Antonio i jo.

Galeria de fotos:
Vídeo:

No hay comentarios: