sábado, 23 de marzo de 2013

Campanes de jubilació

"Parany” preparat per part dels carajilleros per a, aprofitant la ruta, complimentar-nos a Pepe i a mi, per la jubilació, amb un dinar de celebració.

Ingenus, els dos, apareixem en el lloc de quedada, en este cas el Museu d’Onda. L’afluència de carajilleros és massiva. Serà que ve l’estiu i volen lluir “tipet”?

Comencem la ruta, sense molts contratemps. Jo trenque la "tija-pija" en la senda de pujada a la Font de Castro, però puc continuar.

Foto de rigor en La Campana i després del breu "passeig" pel GR comencem la Trialera de La Barrancada. Al principi, prou complicada, a causa de les últimes pluges, després anem fent fins arribar al tobogan. Acumulació del grupet de “valents” de Carajillo. Que em tire, que no em tire, que si, que no… Al final baixem a peu, però la pròxima ens tirem… de la bici abans d’arribar.

Arribant a l’Alcúdia de Veo, Carlos trenca el cable del canvi posterior, no portem recanvi. Mala solució. Després de l’esmorzar torna per carretera.

Contuberni en el poble per a decidir si esmorzem o seguim fins a Aín. Perplex assistisc a la presa de decisió, no me imaginava. Al final esmorzem a l’Alcúdia.

Finalitzat l’esmorzar, seguim per les dures rampes del Collao de Veo i una vegada coronat, la Trialera del Barranc d’Aín. Com sempre en la trialera ens equivoquem, però esta vegada l’error ha segut menor, només una vintena de metres, menys mal.

La trialera es disfruta d’allò més per part de tots els carajilleros. Llarga, dura, però prou assequible i després encara queda la baixada fins Tales.

La ruta:

Track

Avui hem rodat: David Sanchís, D. Murillo, Dani, Carlos, Miguel, Mario, Maya, Paco, Quique, Julián, José Luis, Josemi, Miguel Sales, Salva, Pepe, i jo.

També assisteixen a la celebració: Irene, Rodrigo, Juanjo i Toni.

Galeria de fotos:

Fotos de la celebració:


Vídeos:


No hay comentarios: