sábado, 9 de junio de 2012

Altra vegada El Bartolo

Pareix ser que darrerament tinc visita concertada amb El Bartolo. En les darreres setmanes, dues vegades amb Carajillo i una vegada en solitari m'han portat a aquest lloc emblemàtic per a ciclistes i caminants de la zona.

El dia ha acompanyat i la pujada no s'ha fet més dura del que és, ja que l'astre Sol ens ha respetat una mica i no ha fet cap demostració del seu poder. Inclòs baixant del Bartolo, he notat una miqueta de fresca.

Abans d'arribar a Les Santes hem agafat la senda de baix de La Balaguera i al finalitzar-la ens hem reagrupat els tres grupets que s'havien fet: David, Quique, Salva i Miguel Selma que han baixat directament per La Balaguera, Rodrigo i Santi Monforte que no han pujat al Bartolo i venien a buscar-nos i la resta que hem baixat pel camí tradicional.

En la Font Seca hem trobat Toni, que avui tenia que cuidar de les xiquetes, i estava sentat en la terrassa mentres les xiquetes jugaven. Cal dir que ja està inculcant la seua afecció a la bici i les dues dispossaven de la corresponent bicicleta.

A la tornada, també hem fet dos grups: els que baixaven per l'Assut i David, Juanito i jo que ho hem fet pel Coll de La Mola i Toritos. Se m'oblidava que Maya i Josemi s'han tornat cap a Moró per Vilafamés.

I per finalitzar saludar des del blog als que han rodat per primera vegada amb el grup: Salva, el germà de Mario, Miguel Selma i Santi Monforte, que se ho passa un poquet mal, però que li ha agradat molt.

Salut i pedal.

La ruta:

Track

Avui hem rodat: Jose Luis, Salva, Miguel Selma, David, Juanito, Josemi, Maya, Mario, Miguel S, Quique, Rodrigo, Santi Monforte i jo.

Galeria de fotos:

No hay comentarios: