sábado, 16 de junio de 2012

La picamaces, o el que és el mateix, la "Machacamazos"


Amb esta eixida es complix el cicle de les antenes. Després de la ruta de les tres antenes, havia programat sendes visites al Bartolo i a la Serra d'Orpesa, per a satisfer mitjanament l'ego de la gent que no havia participat en la pujada a les tres.

La majoria de carajilleros han acudit al Voramar amb bici des dels seus respectius llocs de residència. Així han vingut carajilleros des de Moró, L'Abeller i Castelló.

La Pujada per l'Ecoparc de Benicàssim es fa dura. Es fa notar per a nosaltres que veníem rodant des de Castelló, No m'imagine com haurà estat per als que l'han començat des del Voramar.

Gran sorpresa a l’arribada a la antena de la Serra d’Orpesa, al trobar-nos amb el nostre amic Santi. En el punt d'eixida ens havien dit que se n'havia anat per davant, però esperàvem alguna eixida per la tangent i no tornar-nos-el a trobar i menys encara en les antenes.

La trialera de la 'Machacamazos' es troba en prou bon estat i es va deixant baixar a poc a poc. Encara així, jo que no sóc molt expert, he tingut que posar el peu a terra, en tres ocasions, per a salvar altres tants trams compromesos.

Finalitzada la trialera ja s'olorava a esmorzar i ens hem llançat a tota màquina cap Orpesa, on esperàvem trobar lloc en el Michels, cosa que no ha sigut possible, per la qual cosa hem hagut d'anar a El Poble.

Després de l'esmorzar, algú que altre “repito” carajillero i la solana que queia, no havien ganes per a molt més, així que, Via Verda, carril bici i a Castelló.


Salut i pedal.

La ruta:

Track

Avui hem rodat: Antonio, Julián, DavidMb, Miguel, Carlos, José, Santi, Rodrigo, Toni, Paco, Juanjo, Quique, Josemi, Maya i jo.

Galeria de fotos:

No hay comentarios: