sábado, 30 de junio de 2012

L'última del calendari

Amb esta eixida es complix el cicle de rutes programades per a este trimestre en CarajilloMtb. Especialment tènia ganes que es complira el cicle per a prendre'm unes xicotetes vacacions estivals pel que es referix a la redacció de les cròniques en el blog de CarajilloMtb.

La resposta participativa a la ruta ha sigut bona, ja que el temps afavorix i tampoc la ruta presentava en principi grans complicacions. L'esmorzar en Moró, ha estat un altre al·licient per a la participació.

L'única novetat ha sigut la trialera del Frontó que es va fer en la Marxa dels Senglars del mes de Juny. La pujada prèvia a la trialera és prou dura, semblant a la de Sant Miquel, però sense ombra. O siga, que ha fet prou estralls i la gent ha anat coronant al seu ritme i en comptagotes. Pel que fa a la trialera, està prou neta i no presenta cap tram excessivament complicat, en poques paraules divertida, encara que no és excessivament llarga.

I res més. Hasta la próxima!

Salut i pedal.

La ruta:

Track

Avui hem rodat: Antonio, Julián, David Sanchís, Fernando, Jose Luis, Juan, Miguel, Paco, Josemi, Maya, Quique, Rodrigo, Pepe i jo.

Galeria de fotos:

No hay comentarios: