sábado, 30 de noviembre de 2013

Bateig al Bartolo

Bateig al Bartolo per a Àdamo, que era la primera vegada que el pujava amb bici. Ha superat la prova amb nota i amb l'ajuda de Juan que ha desenrotllat les vegades de "padrí".

En La Magdalena, decidim no fer el primer tram per carretera. Així que fem la divertida senda del Barranc de La Magdalena i continuació per a seguir pel Mas de Mohino fins a la carretera.

La pujada fins al Bartolo, la fem en grups, a ritme confortable. Durant la pujada hem agafat a Pepe, que ha eixit amb la bicicleta vella, ja que té a reparar l'amortidor de la Specialized. Ens acompanya fins al Coll i quedem per a trobar-nos en La Font Seca.

Com la majoria de vegades que fem esta ruta no hem baixat a Les Santes i ens hem desviat per la senda del barranc del mateix nom. La veritat és que encara que s'ha de caminar un tram, s'avança prou i de pas disfrutem d'una bonica senda.

Hui la desvandada no s'ha produït després de l'esmorzar. Bé, després també, però durant Toni, David i Miguel han esmorzat a gran velocitat per a no defraudar les seues senyores que els estaran esperant.

Després de l'esmorzar, com sempre que anem a La Pobla, carril bici o Coll de La Mola, a triar. Jo, junt amb Juan i Julián baixem per l'opció del Coll deixant-li el comandament a Juan que ens conduïx, sense pressa però sense pausa, fins a Castelló.

Salud, pedal i carajillos, que hui, toquem fusta, hem tornat a tastar!
 
La ruta:

Track

Avui hem rodat: Ádamo, Toni Pérez, Miguel Sales, Juan, Mario, Josemi, David Ferré, Julián, Pepe i jo.

Galeria fotogràfica:

No hay comentarios: