sábado, 16 de noviembre de 2013

Després d'un llarg silenci

Després d'aquest lllarg silenci provocat per no publicació del blog, avui reprenc de nou la tasca, amb l'esperança de no haver defraudat a algun possible lector del blog.

En tot aquest temps, algunes novetats, nous companys, bicicletes robades, adquisició de noves "màquines" (les 29 comencen a fer furor) i altres. Poc a poc anireu lligant caps.

Ara el millor es continuar amb la crónica setmanal.

Com es veu la pluja no va ser impediment per a dur a terme la convocatòria amb una important presència de "aguerrits" carajilleros.

La ruta, nova en el calendari, arreplega una sèrie de sendes, fins ara desconegudes per a la majoria de carajilleros, per la zona de la Rambla-Pedrissas.

S'estrena amb CarajilloMtb, Toni Pérez, amic de Juanjo.

Després de creuar la Rambla, comença a ploure, i la gent a tindre pressa per arribar al bar. Amb tot, perdem a Álvaro, que es para i després es perd entre tant de camí.

 Quan contactem per telèfon, ens diu que està tornant cap a Castelló.

Les sendes són molt divertides, encara que en la primera, ens equivoquem i eixim a una trialera amb una baixada prou forta, no apta per a tots els públics.

Arribem a l'esmorzar just quan la pluja augmenta. Tenim sort i el pitjor de tot cau durant l'esmorzar.

José Luis, a qui ens havíem creuat en l'eixida tornant de córrer, acudix a l'esmorzar amb el seu fill.

Durant l'esmorzar, s'examinen unes mostres de les noves equipaciones, que pareixen del grat de tots. El disseny, amb més acceptació pareix ser l'Hermínia-Edition.
Herminia Edition

Continuem per un camí nou fins al Bike-Park on fem la trialera del Xocolate des del principi.

Quasi que no plou però el terreny argilós del Pantà fa que les bicicletes es carreguen de fang.

Hui finalitzarem la ruta en els rentadors...

Salut, pedals i carajillos!

La ruta:

Track

Avui hem rodat: Miguel Sales, Rodrigo, Ádamo, Antonio, Toni, Juanjo, Toni Pérez, David Sanchís, Xavi, Faustino, Álvaro i jo.

Galeria de fotos:


No hay comentarios: