sábado, 23 de noviembre de 2013

I ací quan es va amb bici?

El títol ve donat per la llarga caminata que ens hem pegat abans d'arribar a Villamalur i per l següent en la zona de les trinxeres. A algú se li ha escapat la frase, i segur que la majoria anaven pensant-ho.

La pujada fins a Villamalur s'ha fet dura pel ja comentat tram a peu. Vicente que en principi anava a fer-nos de guia, ens ho ha avisat i ens recomana la pujada per carretera però la majoria ha decidit pujar per pista i hem seguit un track que puja directament de Suera a Villamalur.

La sorpresa, i el més dur de la ruta, l'hem tingut a l'arribar a Villamalur. El bar està tancat. Desànim general i divisió d'opinions.

Al final alguns prenem café, sucs o batuts en el Bar dels Jubilats i continuem.

La zona de les trinxeres és espectacular, tant per la visió que té, com per l'estat de conservació de les mateixes.

Després de la visita el grup es partix. Hi ha gent que té pressa i fam. Mitat per mitat uns decidixen tornar sobre els seus passos i agafar la carretera i la resta continuar seguint el track. Jo m'apunte amb els del track.

Després d'una breu trepijada per esta zona de trinxeres prompte prenem una senda prou ciclable i divertida que ens conduïx fins a la pista.

A partir d'ací, ja tot són presses, per la pista, pel camí vell de Suera i per la carretera, sobretot per esta. Al final arribem desperdigats.

En el resum d'incidències: una ruptura de cadena, en les trinxeres, que es resol ràpidament i dos punxades, els dos a càrrec meu, la primera amb canvi de cambra i la segona amb dos parades per a unflar.

Al final, la ruta s'ha arreglat un poc, almenys per al nostre grup. Per als que han tornat per carretera, preferisc no preguntar.

Salut, pedal i carajillos, que hui s'han tirat a faltar!
 
La ruta:

Track

Avui hem rodat: Rodrigo, Ádamo, Toni, Juanjo, Toni Pérez, David Sanchís, Dani, Carlos, Miguel, Juan, Mario, Quique, Josemi, Maya, Victor, David García, Pepe Sivera, David Redón, Vicent Bernat, Vicentei jo.

Galeria multimèdia:



No hay comentarios: