sábado, 8 de diciembre de 2012

Lluna minvant, grup minvant...

En ple període de Lluna Minvant, i com influenciats per la mateixa, l’eixida de hui s’ha vist atrapada per l’efecte llunar i el nombre d’elements del grup s’ha anat reduint fins a finalitzar amb cinc membres.

Des de l’eixida es marca un ritme viu, encara que suportable, donada la longitud de la ruta. Així, sense perdre temps, passant per l’assut (baix), prompte arribem a La Pobla. Bona hora, són les deu. Ací es produïx la primera segregació del grup, Antonio, Juanjo i Miguel Sales no es fien que esmorzem a Cabanes i se’n van a La Font Seca.

Prenem un camí que, per l’esquerra de l’autovia, ens porta al Polígon Industrial. La temptació s’anomena Bar Navarrete. Com anem bé de temps em canvien la traducció i l’EC d’Esmorzar Camperol de la programació es convertix en EC d’Esmorzar Carajillero. Carlos preferix no esmorzar i continua en solitari. La resta parem a esmorzar. Toni i jo portem entrepà i fem ullets al veure els diferents entrepans de productes a la brasa que es fiquen entre pit i esquena els carajilleros. Bon esmorzar i bon preu. Tornarem!

Al reiniciar la marxa Mario i Quique es fan els sords i es tornen per on han vingut... El grup continua minvant, ja només quedem cinc.

La trialera de La Font de Campello, està molt destrossada per l’aigua i el pas de les motos. Rodrigo, Toni i jo fem prou trams a peu. Després Julián i Dani, ens diran que també han hagut de baixar més que de costum.

Finalitzada la trialera, a rodar cap a Castelló: Via Verda i Carril bici. Es fa llarg, però arribem a bona hora: Són les dos.

Salutacions i... ¡¡¡Carajillos per a tots!!!


La ruta:

Track

Avui hem rodat:  Mario, Miguel Sales, Dani, Rodrigo, Quique, Juanjo, Antonio, Julián, Toni, Carlos i jo.

No hay comentarios: