sábado, 15 de diciembre de 2012

Ruta rutinària

Ruta tradicional per a anar a esmorzar a La Pobla.

A Borriol ens ajuntem amb els Karagols i iniciem la pujada de Codina en “gran grup”. En la pujada, que realitze amb el grup de darrere, ens passen part dels integrants de “Tres sendes”. Al final dalt de Codina, hi ha un muntó de gent, prop d’una trentena. Allí també ens esperen Rodrigo i Pepe que s’havien avançat per a pujar al seu ritme.

Els primers a reiniciar la marxa som els Carajilleros, la resta es queden esperant els integrants dels respectius grups que encara no han arribat. Nosaltres prenem direcció cap La Penya, atallant per la senda. A partir de La Penya, baixada fins La Font Seca. En la desviació de l’antiga senda-trialera, Paco, Julián i Dani decidixen baixar per ella. Jo m’envalentisc i me’n vaig amb ells: Error! Baixe més temps a peu que amb bici. Al final m’han d’esperar tots.

Esmorzar en la Font Seca. També ha acudit a l’esmorzar el nostre maratonià carajillero, José Luis, que continua estant de guàrdia els dissabtes i ha de cuidar dels fills. Durant l’esmorzar conseguisc requisar l’atenció del grup durant uns minuts i votem una sèrie d’eixides per al pròxim trimestre. A partir dels resultats confeccionaré la nova programació.

Conclòs l’esmorzar, divisió d’opinions, mig grup baixa pel carril bici i la resta, Miguel, Julián, Carlos i servidor ho fem pel Coll de la Mola i “Toritos”. L’esforç de pujar La Mola es veu de sobra recompensat amb la divertida baixada per “Toritos”  Almenys per a mi.

Res més. Fins a la pròxima! Salutacions i… ¡¡Carajillos per a tots!!!

La ruta:

Track

Avui hem rodat:  Dani, Quique, Paco, Rodrigo, Pepe, Miguel, Carlos, Julián i jo.

No hay comentarios: