lunes, 3 de diciembre de 2012

Un, dos, tres... volta al revés!

Hui tenim novetats, es presenta per primera vegada en el grup, Juanjo, veí de Miguel Sales, amb la seu flamant 29. També reapareix amb el grup, Juanito Fanfa, que fa temps que no venia, encara que em consta que no per això ha deixat de llegir el blog de Carajillo. Gràcies pel teu suport i per les teues fotos, Juan.

En la concentració abans de l’eixida, decidim canviar el punt d’esmorzar, i el nostre destí serà el Bar Maestrazgo de Moró. Açò ens porta a fer unes modificacions en la ruta per tal d'allargar un poc l’arribada al poble.

Així que comencem rememorant la passada eixida de Borriol i ens pugem la senda de La Lloma-Mallols (un tros a pota). Arribats a la zona d’escalada de La Cucala, decidim que serà més bonic fer la senda cap a dalt i anar a buscar després Montecristina.

Ja està! Esta ruta podríem batejar-la com la ruta Sednes: Sendes al revés. Hem pujat la de La Lloma, La Cucala, pujarem la de Montecristina…

En el pas pedregós de la senda del Barranc del Malvestit, Miguel Sales patix una caiguda “panoli” i es fa malt en la monyica i el dit polze que li sangra. Després de la primera cura del nostre ATS particular, Rodrigo, Miguel decidix abandonar per a anar a curar-se. El seu amic Juanjo, que també havia de tornar prompte, li acompanya en el viatge de volta. Durant l’esmorzar rebrem notícies seues dient-nos que no ha sigut res. Millor així.

El grup continuem la ruta entre divertides sendes fins a arribar a Moró.

L’esmorzar ha estat molt correcte encara que un poc lent, però tot no es pot demanar. Ah, se m’oblidava! Durant el mateix, ha tingut a bé acompanyar-nos el nostre benvolgut president, donant exemple (ehem, ehem…) de bon carajillero.

El consens després d’esmorzar ens porta a Sant Miquel. David i Dani se'n van directes a casa que tenen pressa i la resta ens marquem la pujada.

Com el temps comença a aclaparar-nos, decidim baixar per Codina. Un bon final per a esta ruta al revés, la baixada de Codina, que normalment pugem i que avui hem disfrutat com a xiquets.

I res més, salutacions i Carajillos per a tots!

La ruta:

Track

Avui hem rodat:  Pepe, Toni, Miguel, Juan, Mario, Dani, David Sanchis, Rodrigo, Miguel Sales, el seu amic Juanjo i jo.

Galeria de fotos:

No hay comentarios: